Vennligst fyll ut skjemaet og legg merke til at jo nøyaktigere du fyller ut forespørselen desto høyere blir kvaliteten og riktigheten av valget.

Etter at skjemaet blir sendt, vil våre spesialister finne reservedelene du er interessert i og sende en e-post om priser og opplysninger om tilgjengelighet til e-postadressen du har angitt.
VIN*:
Bilmerke:
Produksjonsår:
Modell:
Motorens volum og type:
Type karosseri:
Motorens effekt KW:
Informasjon om bildedelen:*
Telefonnummer*:
Email*:
Vedlegge filer:

Sibarit Group SIA

Reg nr.: 40203064491
VAT Nr.: LV40203064491
Legal Address: Piedrujas street 12, Rīga, Latvija, LV-1035
Actual Address: Piedrujas street 12, Rīga, Latvija, LV-1035

UAB "Paysera LT", EVIULT21
IBAN: LT053500010003872668

Om oss

Selskapet vår ligger og er registrert i EU, i Riga, Latvia. Sibarit Group SIA er en ny og raskt utviklende avdeling til nettbutikken Expresshop. Butikken allerede eksisterer på Baltikums marked i mer enn 12 år. Vår profil er salg av reservedeler, utstyr og tilbehør. Vi betaler en europeisk moms som muliggjør for kundene våre å unngå betalingen av ekstra tollgebyr og utgifter når man bestiller varer på EUs territorium. Alle priser som står på nettstedet THORAUTO.EU inkluderer momsen.

Mens du bestiller reserveparter vennligst legg merke til varens beskrivelse som inneholder dens karakteristikker. Men hvis du likevel har valgt en feil reservedel, vi er klar å bytte den og finne den som passer deg. Originale reservedeler eller deler som ble bestilt direkte hos produsenten er et unntak. Slike deler kan byttes bare når det finnes noe defekter på dem. Leveringsfristene som gjelder originale reservedeler og deler bestilt hos produsenten kan være forskjellig og utgjøre opptil 1-3 uker. Derom skal vi komme til enighet med deg i tillegg. Som regel leveres varer i 1-5 dager. Når det er nødvendig kan du ordne en ekspresslevering for en ekstra betaling. I dette tilfellet ber vi deg om å skrive det i kommentarene under bestillingen. Overdimensjonert laster samt dekk vil også bli et unntak fra standardiserte leveringspriser. I slike tilfeller skal prisen regnes individuelt.

Vi ønsker velkommen og inviterer våre engrospartnere som vil få et fleksibelt rabattsystem og spesielle vilkår til samarbeid. Sibarit Groups mannskap vil gjøre deres best for at du får varene du bestilte på THORAUTO.EU så bekvemt og fort som mulig. Vår hovedidé er først og fremst gunstige vilkår og komfort i samarbeid med våre venner og partnere fordi vi har langvarig og gjensidig samarbeid som mål i stedet for engangssalg.

Velkommen til et godt kjøp i vår nettbutikk!
Mannskapet til THORAUTO.EU